Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
Fri frakt vid köp över 800 kr!

Paravan SupraCruzV2 - Medium (Par - vänster+höger) - GhostTackle

  • 699 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela
Lagersaldo: 2

SupraCruzV2 är konstruerad för trolling i höga farter, hög sjö, stora beten och långa linsläpp, där varje snitt, skärning, detalj optimerats för funktion, hållbarhet och låg vikt. SupraCruzV2 är lättfiskad och pålitlig även i hårt väder utan att  vara ryckig eller hoppig.  SupraCruzV2 är dessutom väldigt bekväm att veva in och drilla fisk med. Den prestandamässiga skillnaden mot föregångaren (SupraCruz) är att SupraCruzV2 är stabilare i tuffare väder och har en bättre dragförmåga vid farter över 2 knop.

Den patenterade återfjädrande vingen, signumet för Ghostparavaner, återfinns på SupraCruzV2. Fjädringen beror mestadels på att vingen sitter mellan bussningar av RTV-silikon. Detta tillsammans med paravanens utformning av polycarbonatplast gör att den tål hårda tag  trots sin låga vikt. Att trampa på paravanen är inga som helst problem. Den flexibla armen som håller Scottyklämman sitter fast men går att byta ut och finns som reservdel för paravanen (finns i webshopen).Scotty® Power Mini Grip Plus linklämma är monterad som standard. Färgerna på flytkroppen återfinns i vit, fluogul och fluoröd, där de senare utgörs av UV-beständig gummicoat med väldigt bra synlighet. 


SupraCruz finns i än så länge bara i storlek Medium. Mediumstorleken är det givna valet vid vandringslaxfiske eller gäddtrolling med stora beten. Paravanens höga bärighet och dragstyrka gör att blysänken långt över 100g, eller flashers,  kan användas.