Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
Fri frakt vid köp över 800 kr!

Stinger Tackle (2-pack) - Svartzonker

  • 139 kr

I lager.
Dela

Det minsta av Svartzonkers tackel är 4,5 cm långt och utrustad med en VMC 1/0 perma steel trekrok. 1.1 mm hård, rostfri vajer som ger tacklet lång hållbarhet. Hjälper dig att fästa tacklet rätt, så att kroken hamnar centrerat på betet. Funkar grymt bra till downsize-fisket och är optimal till beten upp till 15 cm, då du bara vill anväda en trekrok.


Det näst minsta av Svartzonkers tackel är 6 cm långt, utrustad med två VMC 1/0 permasteel trekrok. 1.1 mm hård, rostfri vajer som ger tacklet lång hållbarhet. Hjälper dig att fästa tacklet rätt, så att kroken hamnar centrerat på betet. Optimalt till beten mellan 15-19 cm.


Mediumtacklet är 8,5 cm långt och utrustat med dubbla VMC trekrokar, 2/0 permasteel.
Den hårda vajern är 1.1 mm tjock och rostfri. Lång hållbarhet och klarar av många vassa gäddbett. Den styva vajern hjälper dig att få en centrarad placering av krokarna på betet.
Optimal till beten mellan 19-23 cm.


Svartzonker Stinger Tackle Large är 10 cm långt och utrustat med dubbla VMC trekrokar, 3/0 permasteel.
Den hårda vajern är 1.1 mm tjock och rostfri. Lång hållbarhet och klarar av många vassa gäddbett. Den styva vajern hjälper dig att få en centrerad placering av krokarna på betet.
Optimal till beten mellan 23-27 cm.


Svartzonker Stinger Tackel X-Large är utformat för stora beten och passa optimalt till beten inom spannet 27-35 cm.
12 cm långt och utrustat med dubbla VMC trekrokar, 4/0 permasteel.
Den hårda vajern är 1.2 mm tjock och rostfri. Lång hållbarhet och klarar av många vassa gäddbett. Den styva vajern hjälper dig att få optimal placering av krokarna på betet.