Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
Fri frakt vid köp över 800 kr!

Kniv Bisonte 120 mm blad - Muela

  • 1 249 kr
I lager.
Dela

BISONTE-11G professionell jaktkniv för pälsning med fast blad och full-tang design. Perfekt balanserad, designad för jägare, den fungerar också som en universalkniv.

Blad - solid, 4 mm tjocklek med utmärkta mekaniska egenskaper hos Hookblade-profilen - på baksidan av bladet - krok för skinning. Tillverkad av slitstarkt rostfritt stål molybden-vanadin X50CrMoV15 härdat i intervallet 57-58 HRC. Slät blad (Plain typ) gjordes med konkavt snitt (Hollow Grind). Satin Finish (halvmatt) beläggning eliminerar bländning.

Handtag - profilerad för handen gjord av flexibelt plastmaterial (polymer) säkerställer ett perfekt grepp under arbetet. Kniven ligger väldigt bra i handen, glider inte, den kan lätt manövreras i alla väderförhållanden, även under vintern - den fryser inte i handen. På handtaget - en skårad tumgrepp och ett förstorat skydd som utför funktionen som ett handskydd - skyddar handen från att glida under arbetet.

Fodral - fästs med tryckknapp, tillverkad av naturligt svart läder med präglad tillverkarlogotyp. Slidan sys på kanterna med en dekorativ tråd. Genom att fästa i ett bälte kan du bära kniven i vertikalt läge.

Tekniska specifikationer:
Produktnummer: BISONTE-11G
Ståltyp: X50CrMoV15
Bladets längd: 115 mm / 4,53"
Bladets tjocklek: 4,0 mm / 0,16"
Total längd: 227 mm / 8,94"
Vikt: 210 g / 7,41 oz
Skärkantstyp: Vanlig
Typ av blad: Krokblad
Skärtyp: Konkav
Handtagsmaterial: Svart polymer
Slida: Läder
Producent: Muela, Spanien